RSS feeds

Skatteministeriet RSS
Nyheder, pressemeddelelser og publikationer fra Skatteministeriet

 • Skatteministeriet søger afdelingschef til Stab og Kommunikation
  Har du topleder-potentiale og erfaring fra Slotsholmen? Har du en bred faglig profil, og evner du at sætte dig ind i og eksekvere på komplicerede sager? Skatteministeriet søger en ny afdelingschef for Stab og Kommunikation, der vil bidrage til arbejdet med at skabe og kommunikere politiske og forvaltningsmæssige løsninger på et område med stor offentlig bevågenhed.

 • Samtlige oplysningsfrister forlænges til 1. september
  Oplysningsfristen (selvangivelsesfristen) for alle skatteydere forlænges frem til 1. september 2020. Det sker for at give revisorerne bedre mulighed for at hjælpe virksomhederne med at håndtere de akutte udfordringer, som COVID-19 har udløst.

 • Skatteministeriet søger ny kollega til departementets internationale kontor, som vil bidrage aktivt til den europæiske dagsorden på skatteområdet
  Som medarbejder i departementets kontor for International Koordinering er du en værdifuld sparringspartner i processen omkring ministeriets EU-lovgivningssager. Kampen mod skatteundgåelse og skatteunddragelse er højt prioriteret både nationalt og i EU, hvor sagerne har et stort offentligt og politisk fokus. Hvis du har stor interesse for at arbejde med EU, og vil være tæt på de politiske beslutninger, så er dette stillingen for dig.

 • Nu kan danskerne bruge deres udenlandske bil til at komme hjem
  Regeringen har besluttet, at danskere i udlandet fra 1. april kan bruge deres udenlandske bil til at komme hjem til Danmark. Det sker for at hjælpe de personer, der har været strandet i fx deres udenlandske sommerhus som følge af COVID-19.

 • Covid-19: Mulighed for fritagelse for renter og gebyrer
  Virksomheder, der som følge af pludseligt opståede hændelser, ikke har indbetalt A-skat og AM-bidrag i marts, har efterfølgende mulighed for at ansøge Skattestyrelsen om fritagelse for renter og gebyrer, som virksomheden normalt ville skulle betale.

Meebox

Hosted by Meebox

F et meebox webhotel:

Brug rabatkoden "nilgaard"
ved betaling og f
10% rabat