RSS feeds

Skatteministeriet RSS
Nyheder, pressemeddelelser og publikationer fra Skatteministeriet

 • Skatteministeriet søger ny pressechef
  Som pressechef er du med der, hvor det sker. Skatteministeriet fylder meget i den offentlige debat, og som pressechef er du med fra start til slut, når sagerne ruller, og medierne ringer.

 • Skatteministeriet søger skarp samfundsfaglig profil til policy-udvikling og rådgivning af skatteministeren
  Ønsker du at arbejde i krydsfeltet mellem analyse, policy-udvikling og samfundsøkonomi? Trives du i en hektisk hverdag, hvor du bl.a. får ansvaret for at betjene skatteministeren i forhold til regeringens helt centrale udvalg? Og har stærke samfundsfaglige og -økonomiske kompetencer? Så vil du som ny medarbejder i Skatteministeriets koordinerede økonomisk-politiske kontor komme helt tæt på både den politiske verden, ministerbetjening, regeringens beslutninger og den bærende samfundsøkonomi.

 • Skatteminister tilfreds med Advokatnævnets afgørelse
  En række advokater hos advokatfirmaet Bech-Bruun var inhabile, da de påtog sig opgaven med at udføre den uvildige advokatundersøgelse om udbytteskat for Skatteministeriet. Afgørelsen betyder, at salæret på 3,5 mio. kr. skal tilbagebetales til Skatteministeriet, og flere involverede advokater får bøder

 • Morten Bødskov er ny skatteminister
  Torsdag kl. 15.00 overdrog Karsten Lauritzen (V) Skatteministeriet til sin efterfølger Morten Bødskov (S).

 • Skatteministeriet søger erfaren jurist og skarp forhandler til internationalt kontor
  Er du en erfaren jurist med solide kompetencer inden for skatteretten, og har du lyst til at være med tæt på de politiske beslutninger, så er dette stillingen for dig. Som jurist i Skatteministeriet er du med fra start til slut, når vi forhandler internationale aftaler, arbejder med lovgivning og betjener ministeren.

Meebox

Hosted by Meebox

Få et meebox webhotel:

Brug rabatkoden "nilgaard"
ved betaling og få
10% rabat